Om meg

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har levd et langt liv. Men, jeg har levd et liv, 49 år så langt, med oppturer og nedturer, med seier og tap. Jeg har erfart hvordan det er å være i den berømmelige kjelleren, men også at det er mulig å komme seg opp fra den. Jeg vet at empati, tålmodighet, aksept og forståelse er grunnsteinene i relasjoner, men også i prosessen vi skal gjennom i vanskelige livssituasjoner. 

Jeg har erfart hvor viktig det er å ha noen å snakke med, noen som lytter og ser deg for den du er nå, også når livet er vanskelig. Noen som ikke hopper bukk over prosessen det er å gå mot endringer og løsninger, men som går veien sammen med deg.

Av yrke er jeg pedagog, og møter i den forbindelse mange ulike mennesker, i ulike livssituasjoner. Å møte mennesker med utgangspunkt i hvordan livet fortoner seg her og nå, ser jeg daglig viktigheten av. Å finne hva som er en styrke, og hva som er utfordringer, slik at målene er realistiske, og kan nås, er også en del av det å være pedagog. Dette er yrkeserfaringer som jeg bruker i samtalene våre. På samme måte som jeg lytter til mennesker hver dag, også det som ikke blir sagt, vil jeg lese hva du skriver, både på og mellom linjene. 

Kombinasjonen av livserfaringer og yrkeserfaringer, gjør meg til en god samtalepartner, en god refleksjonspartner når livet ditt har stoppet opp og du trenger hjelp til å se nye perspektiv.

Vi skrives ✍

💚